Hur kommer det sig att barnens inbyggda klocka alltid ringer vid sju? Oavsett var man är i världen? Är det inte konstigt?!

Inga skrik innan, under eller efter frukost. Inga skrik när vi går ner till stranden. När vi ser att det blåser en del så tänker vi att vi går till poolen istället men så är havet sådär härligt så att vi inte kan låta bli att hoppa i ändå.

Det enda som gör att vi går upp från havet är de där sakerna i vattnet som bränns eller sticks. Stingers verkar det som folk kallar dem, mer korrekt beskrivning är kanske brännplankton?! Tuva verkar inte beröras, så min teori är att de samlas i badkläderna för hos mig sticks det på brösten innanför bikinin och Felix kliade och hade små märken innanför badbyxorna.

När vi sedan badar i poolen och äter lunch så är det fortfarande utan skrik. Felix har en bra dag och är inte sur utan anledning, förutom i morse då han kom och sa att han var på dåligt humör och ville att jag skulle stänga av musiken, fast då var han inte ens sur.

Tuva däremot var ganska gnällig idag, men hon hade sovit dåligt så det var väl förståeligt.

Solnedgångarna här är magiskt fina. På väg ut på vår dagliga moppetur så var solen blodröd och höll precis på att gå ner bakom bergen. Jag bad Kenny stanna moppen och köra till andra sidan av vägen för att jag skulle ta kort men när han hade svängt runt så var solen redan nere. Men det kommer nya chanser.

Dagens film hittar du här!