Eländes elände, ingen bra dag för Tuva! Hon gnällde och skrek i morse och verkade allmänt hängig. Hennes mage har varit lite i olag de senaste dagarna och kanske hade det med det att göra, men sur var hon i alla fall och ville knappt äta frukost.

Klockan tio rymde vi hemifrån för då kom personal från anläggningen och sprutade huset mot insekter, i förebyggande syfte. De enda insekter vi har sett till och brottats med är dock mygg, förhoppningsvis fick de bort dem idag.

Dagens väder var som vanligt toppen men blåsigt som bara den, alltså skippade vi havet och gick till poolen. Barnen ville leka med lego så jag satte dem i en vindfri hörna där de satt och pillade med bitarna.

Efter ett tag så kom Tuva på sig själv med att ha varit glad länge så då blev hon sur igen. Mitt i det här så snubblade hon och landade rakt på en stenkant, som på bilden nedan, men munnen före. AJ!

Den rann blod ur munnen och Tuva skrek hejdlöst. Vi konstaterade att tänderna satt kvar men att det troligtvis gjorde himla ont. AJ!

Det dröjde inte länge innan hon somnade för lunch och när hon sedan vaknade var allt bra igen, glad som en solstråle och hungrig som en varg.

Nu var det dags för nästa surkart, Kenny. Han var obegripligt trött och ville gå hem och vila. Den enda som tror på att det fungerar att ligga och vila med två busiga och övertrötta ungar är Kenny. Efter sju minuter fick jag nog av dumma påhitt och bråk om leksakerna och tog med barnen ut på en moppetur för att fördriva tid och köpa middag.

Kenny fick sova, barnen fick åka moppe och jag slapp höra skriken, win win.

Film och bilder här!