”Jävla tjafs” skriker Felix åt mig idag. ”Jävlar” tänker jag, vem kommer det ifrån? Om han hade sagt ”fan” då hade jag kanske fått skämmas lite på min kammare men ”jävlar” tänker jag inte ta på mig. Igår sa han ”jävla snygg” om något vi såg och så fnittrade jag lite åt ordvalet men idag när han skrek det av ilska så lät det inte lika kul.

Han kokar av ilska den där halvstora. Om Tuva råkar titta på honom medan hon säger något så spänner han ögonen i henne och skriker åt henne att sluta. Hon får INTE försöka sig på att prata med honom. Han leker med henne när HAN vill.

Hon är också tjurig. Jag bär runt henne på den stekheta stranden i 20 minuter men så fort jag stannar så skriker hon. Hoppla lilla hästen, sätt fart nu. Liksom.

När hon inser att hon inte kommer komma ifrån tuppluren så skriker hon ännu mer, som mest ögonblicket innan hon somnar faktiskt.

Felix har en rutten dag, ingenting duger och han morrar åt allt. På eftermiddagen i poolen så är han inte hemma längre och försöker man säga någonting åt honom så skriker han ”jag veeeeeet redan” eller ”jag stänger av öronen nu”.

Jag och Kenny veeeeeeet av erfarenhet att om man håller på att bråka tillräckligt länge så åker man i säng. För Felix verkar det komma som en överraskning varje gång.

När Felix vaknat efter sin tupplur så är han lite trevligare (inte den första halvtimmen, men senare då). Vi tar en moppetur och köper lite mat och våfflor och moppebarnen är glada och trevliga hela vägen till sängen.

Dagens film är här!