Ja vi fick faktiskt till strandhäng idag. Istället för att gå direkt till poolen så valde vi stranden först, som ligger 5 minuter från huset.

Alla utom Tuva tyckte det var superhärligt att vara på stranden. Hon tycker nog att sand är något av det äckligaste man kan sätta fötterna i. När vi sätter ner henne i sanden stelnar hon till och står som förstelnad och gnäller till vi lyfter upp henne. Väl i vattnet så tycker hon det är härligt igen, ända till hon driver mot land och nuddar botten, då är det äckligt igen.

När Tuva nästan somnade i min famn så la vi henne i vagnen för att sova och gick upp till poolen, som helt plötsligt nu är fylld av svenska barnfamiljer som har kommit för att fira jul här.

Mot kvällen så drog vi ut med moppen igen, såklart. Vad som helst för att barnen inte ska skrika och bråka. Efter middagen så bestämde sig Kenny äntligen för att stanna vid en frisör och klippa sig. När Kenny ser sig själv på bilder som oklippt så brukar han alltid fråga mig hur jag kan låta honom gå runt och se ut sådär, men varje gång han ser ut sådär så tjatar jag tills jag tröttnar eftersom det ändå inte har någon påverkan på hans beslut.

Medan Kenny klippte sig så åkte jag runt på moppen med barnen, det går ju inte att sitta still och vänta. Felix blev då plötsligt bestämd på att han också ville klippa sig. Vi har precis vant oss vid hans för tillfället enorma rufs och gillar det så vi har inte uppmuntrat honom att han ska klippa sig, men nu gick det inte att stoppa honom.

”Jag vill klippa mig slät”, sa han. Men vad slät betyder i hårväg kunde han inte förklara, han snarare tittade på oss och undrade varför vi inte förstod vad vi menade. Klippa sig fick han göra i alla fall och det blev supersnyggt! Långt på huvudet och kort på sidorna. Min fina kille! Kennys klippning kostade 25 kr och Felix 8 kr, helt galet!

Väl hemma så tog Kenny ungarna till sängs medan jag tog min tredje Thaimassage för semestern. Här får man ungefär fem timmars massage för samma pris som en hemma, så jag tänker att jag ska preppa kroppen så gott det går innan vi ska hem till den mjuka sängen igen.

Här ser du dagens film!