Barnen vill knappt äta frukost, jag tror de dricker sig mätta. Felix går i kylskåpet konstant och dricker jordgubbsmjölk eller chokladmjölk och så dricker han vattenmelonshake till lunch. Vi resonerar att de får dricka nästan vad de vill, bara de dricker. Själv tar jag en vätskeersättning då och då, jag är genomsvettig bara av att packa ihop badväskan.

Tuva börjar dagen med att sätta på sig Felix hjälm och försöker gå ut, hon är tydlig med vad hon vill. Det är dock okej att bada också och bada gör vi. Det är knappt så att vi kommer upp ur poolen. Vi tänker att vi ska gå ner till stranden och bada men så kommer vi aldrig dit. Skamligt värre att bada pool i Thailand! Innan barnen fanns så brydde vi oss inte ens om ifall hotellen hade pool eller inte.

Hela dagens badande gjorde barnen väldigt trötta så när semesterns första regn kom ikväll runt middagstid så gick vi och la oss.

Här är dagens film