Semestern lider mot sitt slut, i alla fall för Kenny. Fast det beror på hur man ser det förstås, han ska ju börja sin föräldraledighet snart medan jag ser fram emot "semestern" på jobbet. Inte för att det kommer att bli det minsta lugnt på jobbet i höst men för att det handlar om uppgifter jag kan lösa.

I torsdags kväll så packade vi in ungarna i båten och puttrade ut och la oss i en vik strax utanför Vaxholm. Det var en underbart fin kväll och Felix var på strålande humör och pratade om himmel och hav medan Kenny försökte få fisk.

Dagen efter var topp tre på sommardagarna, kanske till och med bäst hittills.
Solen flödade och gav rikligt med värme. Kenny och Felix flydde ner i båten, undan solen när Tuva sov middag och till slut sov alla utom jag som njöt av stillheten och bad.
För bada måste man! Det spelade ingen roll att det stod knappa 17 grader på termometern, jag badade om och om igen. Jag struntade till och med i att plåga mig långsamt ner utan gled ner för badstegen i ett svep. Det var helt underbart!

Alla vaknade till liv efter 2-3 timmar. Kenny blev på något sätt utmanad av att jag badade så även han kände sig tvungen att hoppa i, han såg dock inte samma storhet i att bada som jag gjorde.

Även Tuva ville i, hon gnällde och drog sig mot vattnet och gav inte upp förrän hon fick doppa sig ett par gånger. Felix var däremot inte intresserad, han pratar rätt ofta om Thailand så han har väl andra preferenser på när man kan bada.

Det var så himla mysigt att äntligen på en sån dag som jag drömt om i samband med att vi skaffade båt.