Det där dåliga är ju inte jämt, det är ju så mycket bra också som jag inte skriver om eftersom det inte är lika spännande. Vem vill höra om en frukost som gick bra utan några smulor eller olyckor?

Felix och jag drog till Mall of Scandinavia idag och såg på bio; Milo månvaktaren. Det var den längsta film han sett hittills, på 1.26, men det gick jättebra. Han är mer med i filmen än vad jag tror, lägger märke till saker som jag tror ska gå honom förbi. Sedan drömmer han om upplevelsen eller sagan.

Vi hade det supermysigt, han och jag. Efter filmen så köpte vi snöre till hans pärlor och så fick han testa att spela i 9D-äggen igen. Sedan gick vi bara runt, höll varandra i handen och tittade i skyltfönster. Han är en så otroligt mysig kille när man är på tumanhand med honom. Så enkel och duktig! ❤️