Asså, vilka hotell vi har hittat. Asså, vi bor så bra! Så kunde det ha låtit om Felix skulle beskriva hotellen. Han börjar just nu alla sina meningar med ”asså”. Asså mamma, jag vill ha frukost. Asså, så får man inte göra, osv. Det låter så gulligt nu när det är nytt, vi får se hur länge han får hållas.

Vårt andra hotell var också superbra! Jag tror vi betalade runt 700kr natten och det var en helt annan standard än hur vi bott tidigare år. Personalen här förstår vad man säger och bryr sig dessutom om vad man säger. Behöver man hjälp så hjälper de till, är maten för stark så skickar de in en ny maträtt och allt fungerar i rummen.

Det har varit superskönt med ett rum med poolaccess. Poolen var superfin med en liten oas i mitten med fyra solstolar, fem meter från rummet, där jag har fått några timmar för mig själv varje förmiddag i flera dagar medan Felix lekt med sitt lego och Tuva vilat med Kenny. Jag har under den tiden lyckats läsa ut en bok. Oh heliga ensamslappartid!

En annan positiv sak med hotellet är lekrummet, strategiskt placerat bredvid frukosten. Så fort Felix ätit klart så har han kunnat springa in och leka där medan vi ser honom men kan fortsätta med frukosten.

Nästan varje dag kommer en ordentlig regnskur, oftast när vi äter lunch eller på kvällen, annars har vi haft det väldigt skönt. 

Vi har det väldigt bra överlag. Det är en utmaning med Felix ibland när han är så envis och arg, när han inte får som han vill. När man för 10:e dagen i rad bråkar om att han måste äta lunch för att få glass så tryter tålamodet, som tur är så går humöret över lika snabbt som det kommer. För båda. Tuva är inte heller så enkel hela tiden men för henne räcker det oftast att man ger henne uppmärksamhet så är hon nöjd igen. Ungefär som när jag är arg och man ger mig mat, då blir allt bättre.