Idag lämnade vi det här fina hotellet med den fina stranden. Även den här gången var det lite nervöst att åka från ett hotell som vi trivdes kanonbra på till ett nytt som vi inte sett mer än på bilder på internet.

Att resa med barn i Thailand är lite udda. Thailändarna är överförtjusta i barn och kommer och gullar med barnen hela tiden, eller ja, Tuva får betydligt mer uppmärksamhet för att hon är bebis, ungefär som Felix fick när vi var här med honom när han var bebis. 

När Felix var bebis så ville alla Thailändare bära honom hela tiden, som tur var så gillade inte Felix det för han skrek direkt när någon annan än vi bar honom. Tuva blir överlycklig när någon kommer fram till henne eller bara går förbi och tittar på henne, hon är en riktig publikfriare. Här har folk dock inte varit så hysteriska med att bära henne så det har inte varit något orosmoment att barnen är ute på drift.

Behovet av uppmärksamhet har gått i arv, från Kenny vill jag påstå. Om Felix ser att folk tittar på honom så går han upp i varv, från en sekund till en annan. Han har inga problem att ha en stor publik till sina ”uppträdande”, ju mer publik desto bättre. Kan han sen dessutom överrösta alla med sin sång ”vi ska bada nakna på Sergels Torg och leva livet utan sorg” om och om igen, ja då är livet topp!