Felix har börjat med Baywatchskaket! Ni vet hur tjejer alltid drar händerna från ansiktet och bakåt i håret när de/vi kommer upp från vattnet? Killar har ju en annan variant där det skakar huvudet fram och tillbaka istället, utan att röra håret. Det lär man sig tydligen vid tre och ett halvt års ålder. 

Det man bör tänka på när man skakar huvudet är att det inte finns något hårt i närheten som man kan slå sig mot, till exempel en badstege. Detta lär man sig också vid tre och ett halvt år. Felix såg lyckligtvis inte blodet som forsade ut ur hans näsa innan Kenny fick det att försvinna i poolvattnet. Nu väntar jag bara på att han ska få brottarnäsa och blåtiror på båda ögonen efter smällen. Har vi tur så slipper han.

När Felix försöker slå ut sina tänder så hållet Tuvas på att växa ut. Tänderna nere i munnen sticker fram en bra bit men nu håller även en enorm framtand på att komma fram.