Vi kan ju omöjligt bo på ett och samma ställe två veckor i rad, däremot så har vi bestämt på förhand att det ska bara slappas den här gången, så vi ska inte flänga runt lika mycket som vi brukar. Jag har för mig att vi bodde på 11 olika hotell när vi var i Thailand sist, dock under sex veckor, men ändå.

Vi beslöt oss för att åka till Khao Lak när våra förbokade hotellnätter var slut i Bang Tao. Resan tog cirka en och en halv timme med en helt okej taxichaufför. 

Hotellet vi kom till nu är superfint också, med strandläge på en lugn och fin strand utan några försäljare eller vattenaktiviteter. Turen verkar också följa oss för det billiga rummet vi bokat för en natt var upptaget så vi blev uppgraderade igen till ett rum mot poolen.

Fördelen med det här hotellet är att det ligger flera butiker och restauranger i anslutning till området så vi behöver inte äta dyr hotellmat. Det här blir bra!