Så kom den, sommardagen! Vinden var alldeles lagom och solen sken precis perfekt för bad och solning.
Vi hinner lagom att sanera efter frukosten och borsta tänderna innan Tuva börjar gnälla och gnugga sig i ögonen, så Kenny gick in för att natta henne medan jag och Felix gick ut. Jackpot för båda parter, Kenny får tupplura och jag får sola!

Jag satte mig i en solstol vid vår strand, satte igång en podd och njöt av det underbara vädret medan jag höll uppsikt på Felix som grävde gropar i sanden.
När Kenny och Tuva kom ut en och en halv timme senare så passade jag på att bada, till och med. Även Felix och Tuva badade. Tuva satte jag i en babybadring, en stor rund med hål i för fötterna. Hon hade den i knähöjd och sen knatade hon bara ut mot djupare vatten när hon insåg att hon fortfarande flöt. Felix lekte superhjälte och sprang efter med sin badring och räddade henne när hon gick för långt ut.

Den här dagen var nästan bättre än alla andra sommardagar som passerat. Så enkelt och så skönt!

På kvällen fick vi grillsällskap av Andrew och Emelie. Vädret hade nu övergått till ösregn men det gav oss möjlighet att använda den inglasade altanen, lite trångt men ack så mysigt!
Kan jag önska mig ett par dagar till med samma kvalitet så är allt förlåtet. Nästan.