Efter Mexicoresan (läs flygresan från helvetet) så sa Kenny att han inte tänkte flyga med barnen igen förrän de var tonåringar. Vi visste förstås att det inte skulle bli så men vi hade inte räknat med att åka iväg så snart igen, men när Kenny hittar billiga resor så kan han bli hur flexibel som helst. 

Mitt krav för att flyga långt med barnen var att det skulle vara vettiga flygtider och efter att ha hittat ett plan till Thailand som gick kl 21:45 så var saken biff. Felix sov åtta timmar på planet (härliga tider) och Tuva kanske tre. Jag förstår inte hur hon kan vara så mycket vaken, som om hon är superrädd för att missa något.

Efter en dag i Thailand så var Kenny frälst igen. Han ÄLSKAR Thailand (och Tom yam-soppa)! Jag är också väldigt förtjust (inte i soppan). 

Jag bokade ett hotell hemifrån för 617 kr natten som såg väldigt fint ut, 10 minuter från stranden. När vi kom hit så hade de hyrt ut vår bokade studio så vi blev uppgraderade till en liten lägenhet, superfin! Vi har nog aldrig bott så här fint på våra semestrar. Här kan vi köpa med oss mat och låta ungarna härja bäst de vill istället för att försöka kasta i oss maten på restaurang. 

Hotellet har en minibuss som både kör oss till stranden och hem om vi känner för det. Poolen är ganska stor och ekar tom så där badar vi när vi kommer hem från stranden. Jag har aldrig badat i en sån varm pool! Babysim kan slänga sig i väggen, här pratar vi kroppstemperatur på vattnet. För att få upp Felix ur poolen så måste vi locka honom med Pippis guldmynt (chokladpeng) eller pyjamasmys.

Jag tror vi kommer att få en skön semester!