Känslan är att det är en evighet sedan solen visade sig, som att vi gått runt i ett mörker i flera veckor och kanske är det så, man glömmer såna saker. Solen sken idag, som om det inte fanns någon morgondag. 

Jag och Tuva höll oss inomhus trots vädret. I natt vaknade jag av att hon var jättevarm, hennes små händer var som värmedynor och när jag yrvaket hämtat termometern så visade den 38.9 grader. Under dagen försvann febern, så vi får väl se vad som händer härnäst.

En stund efter lunch så ringde Kenny, andfådd av upphetsning, ”får jag åka och flyga idag?”. Jag inser att vi kommer få lite utmaningar framöver när Kenny ska försöka välja mellan finväderaktiviteter. Båt eller flyg? Jag känner igen det från motorcykeltiden när det var riktigt finväder och man skulle välja att antingen klämma ner sig i ett varmt skinnställ eller att ta på sig bikini och åka och bada. Förvånansvärt nog så blev det oftast det första alternativet.

Han och Chrille flög över mig och vinkade  med vingarna när jag kom ut från mina roliga aktiviteter i tvättstugan. Vi roar oss på olika sätt minsann!

Felix är för närvarande road av lego, alltså inte de här stora legobitarna (Duplo?) utan de små, pillriga. Han tar bitarna och bygger stora kreationer, river dem och bygger upp igen. Jag tycker det är skönt att han hittat något som får honom lite fokuserad och lugn, dessutom så glömmer han till och med att be om att få titta på tv. Nackdelen är att han glömmer att man måste äta och sova också, så det är tur att han har en tjatig mamma som påminner honom.