Den där febern försvann lika oväntat som den kom. En natt och en halv dag med feber och sen var det över! 

Sen kan jag ju undra över vad som händer på natten. De senaste nätterna så har Tuva varit bökig igen och inatt tog hon priset då hon vaknade varje timme för att gnälla och sen skrika om hon inte fick tutte. Jag är inte upplagd för såna lekar på nätterna, det är till och med extra irriterande att det oftast händer när jag ska till jobbet.

Klockan 05:17 så ruttnade jag, på tok för sent för att egentligen ge något, men då klampade jag ut i vardagsrummet och la Tuva på Kenny som somnat i soffan. Han vaknade och bemötte mig på ett ganska trevligt sätt med någon fråga om hur det var, men jag muttrade bara något surt om att jag inte orkade mer och gick därifrån. Jag hörde Kenny säga att jag inte skulle vara sur på honom, men det tyckte jag visst jag kunde vara när han får sova sin skönhetssömn utan något barnkaos. Så det så!

I när jag sen vaknade av Felix 45 minuter senare så var det bara att ge upp, det skulle inte bli mer sömn idag. Så istället låg jag och lyssnade på Felix som satt i sängen och pratade om allt möjligt som man får och inte får göra. Det var faktiskt urmysigt att få en stund med honom på egen hand, utan Tuva som kräver min uppmärksamhet.

Idag åkte Felix hem till Bestemor och bara för att jag vet att han ska vara borta två nätter så har jag saknat honom extra mycket idag, nästan redan innan han åkte. Jag längtar till han kommer hem igen, min fina kille. Jag vill absolut inte skryta men fasiken vad fina barn vi har! ❤