Undrar ni över blåtiran? Jo, i fredags morse så hade vi familjemys i sängen (om det inte varit för att JAG skulle till jobbet så hade det inte varit lika mysigt med allt  ståhej i sängen). 

Felix satt då och lekte med ett måttband, som är veckans leksak. Medan vi FaceTimeade farmor så drog Felix ut måttbandet så långt det gick och släppte det så att det skulle åka in igen, och det gjorde det men en väldig fart via Felix öga. Först blev det en blödande bula, sedan blev det blått som efter en dag spred ut sig till en blåtira och snart antar jag att det kommer bli gult.

Förutom det så är Kenny sjuk, sådär dödssjuk ni vet! Han hostar upp lungorna och proppar i sig halstabletter som russin. Jag har försökt varna honom för den laxerande effekten men han säger att han dör annars, sort of. 

Alldeles, alldeles snart åker vi på semester. Jag har som vanligt tokångest över packningen och jag vet att jag har packat för mycket kläder men jag kan inte välja vilka plagg jag ska lämna hemma. Det är för många parkeringsplatser att välja på, som jag brukar säga.

Helgen har ägnats åt att fixa inför resan och städa. Kennys kompis kommer att bo här och ta hand om Nisse och hönsen, för att inte tala om huset. Förra året när vi åkte var det minus 20 grader och proppar gick hej vilt och hönsens vatten frös och avloppspumpen gick sönder dagen innan avfärd. Jag hoppas och tror att årets husvakt får det lite enklare.