När vi kom ner till poolen idag så tänkte jag -vilken härlig temperatur det är idag. En halvtimme senare drev molnen in och det började blåsa ordentligt. Molnen försvann visserligen väldigt snabbt med vinden blev kvar. Temperaturen var perfekt tillsammans med vinden då den gjorde att det blev lite svalka men att komma upp blöt från poolen och mötas av kalla vindar var mindre trevligt.

Felix har haft en pipdag idag. Det här pipandes och låtsassurandet har kommit den senaste månaden och är inte en speciellt trevlig fas men lyckligtvis så är han hyfsat lätt att distrahera bort från det men ibland piper han på både in- och utandning.

Kenny och Felix har tillbringat mestadels av dagen i poolen även idag men jag tror att det var mest på Kennys bevåg. Han är ju så stolt att han håller på att spricka över Felix nya dyk- och hoppa-i-poolen-och-simma-kunskaper och det blir inte bättre av att alla pensionärer som sitter vid poolkanten och applåderar Felix konster.

Så en hel del av pipen idag har nog handlat om att Felix tröttnat på att bada och så piper han när han kommer upp och det blir kallt i luften och sen så piper han när han tröttnat på att vara uppe och vill bada igen. Fast egentligen så avvaktar han inte vårt okej för att bada, han går bara till poolen, lägger sig på mage (om han inte hoppar) och slinker ner i vattnet. Något från babysimmet har uppenbarligen fastnat eller så är det hans självbevarelsedrift som gör att han när han hoppat i, vänder och simmar tillbaka till poolkanten. Har vi sagt att han kommer att få tillbringa hela sommaren i flytväst hemma?

På lunchen så fick han också till ett par skratt då han under ett obevakat ögonblick ställde sig upp i barnstolen för att sedan falla (medvetet alltså) rakt över bordet, sådär lagom så att hans mage träffade mitt i prick på tallriken som var full med mat.
Skratten kom alltså inte från oss utan från de som satt runt omkring och såg hans galenskap. Var får han allt ifrån?!

Kattis och jag har fått så mycket tid i solstolarna idag att vi är alldeles röda. Aloe vera-gelén får arbeta hårt i natt!

image

image