image

Det är så galet tråkigt att behöva skriva om ett inlägg som man lagt ner massor med tid på för att sedan upptäcka att texten försvann i cyberspace, men jag gör ett nytt försök för er skull.

Vi lyckades gå fem kilometer imorse också. Det är helt becksvart när vi vaknar på morgonen runt halv sju, eller när Felix vaknar menar jag förstås och det är inte så att vi studsar upp ur sängen.

Igår så bokade Kenny in en överraskning för oss till idag och hela gårdagen så sprang han runt och frågade om vi ville veta vad han ordnat. För att spela hans spel så svarade vi ja och fick varje gång till svar -det säger jag inte.

Så vid elva så gick vi ut från hotellet och blev upphämtade av en gul buss, stripad med texten ”Yellow submarine”. 

Bussfärden till byn Mogan tog närmre 45 minuter och när guiden meddelade att vi skulle bli upphämtade igen vid klockan fyra så bleknade Kenny lite eftersom han lovat Kattis att ”grejen” skulle ta max en och en halv timme och inte en hel dag.

Vi slängde i oss lite lunch i den väldigt mysiga byn innan det var dags för ubåtsutflykten. Jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka till den där lilla byn och strosa runt och sitta på en taverna och äta färska skaldjur i solnedgången, det var ett sånt ställe.

Ubåtsturen tog cirka 45 minuter. Det var väldigt coolt att se allting under ytan och vi såg massor med fisk och två vrak. Felix tyckte också att det var jättespännande i tio minuter sen ville han hellre klättra på stegen upp mot däck.

När vi var på land igen så stekte solen verkligen på våra bara axlar och svetten rann. Hur mysig byn än var så var det bara poolhäng som kändes intressant för tillfället och med två timmar kvar tills att bussen skulle gå så beslutade vi oss för att ta en taxi tillbaka och i och med att vi slapp åka runt till massa hotell så tog det bara 20 minuter tillbaka.

Resten av dagen så låg vi i poolen. Felix träffade en äldre tjej i barnpoolen som först var ganska taskig men sen hittade de varandra och lekte en lek där tjejen hällde vatten från en petflaska ner i ett glas som Felix sedan tömde ner i poolen. Båda tyckte det var himla roligt!

Klockan var nog närmre sex när vi till slut gick upp på rummet för tvagning och middagsbestyr. Stressigt värre.

image

image

image

image

image

image

image

image