Vi kommer knappt från området. Vi tänker att vi ska gå ner till stranden men så viker vi av mot poolen istället. Det är så lyxigt att ha en stor pool för sig själva, för det är nästan bara vi där. Sen är det otroligt smidigt med restaurangen där och toaletterna, allt inom räckhåll.

På kvällen blir det sen en moppetur för att känna vinden i håret och att få se ungarna njuta, för det gör de verkligen. Tuva skriker högt när vi försöker ta av henne hjälmen när turen är över.

Igår skrek båda ungarna högt. Vi hade låtit dem vara uppe alldeles för länge kvällen innan; ”det är ju semester”, men det bet oss i rumpan. Två gånger försökte vi sätta oss på en restaurang för att äta men till slut blev det raka vägen hem till sängen istället, för oss alla.

Det känns så otroligt lyxigt med ett hus där ungarna kan härja fritt och vi kan välja att äta vissa måltider hemma. Jag har till och med hunnit köra en tvätt i tvättmaskinen som finns i huset. Semester kan man inte ha varje dag.