Sedan Kenny köpte in sig i aerobatic-flygplanet så har vi slutat att flyga (han flyger förstås fortfarande). En gång för två år sedan så flög vi i planet och gjorde några rollar men sedan har det varit tyst på den fronten.

I lördags så var det dags igen. Kattis flög med Kenny och jag flög med Andrew i hans lilla och snabba flygplan.

Vi gjorde konster som jag inte trodde var möjliga med ett flygplan, trots att jag förstås har sett det innan, men det är så overkligt att sitta inuti planet som gör dessa konster. Pilot Andrew var grym! Vi loopade, rollade, flög rakt upp mot himlen och rakt ner mot marken. En minus G och fem plus G, fick jag pröva på. 

När vi flugit i en kvart och vi höll på att snurra runt ett moln så började jag känna mig varm och lite obehaglig. Jag mådde inte illa men skulle kanske ha gjort det om vi hade fortsatt. 

Det blev en formationsflygning med Kenny på ena sidan, vi på andra och deras kompis i mitten, tillbaka till flygfältet.

Vilken grej va?!

Klicka här för att titta på flygningen!