Herregud! Klockan är strax efter åtta på kvällen och jag ligger inklämd mellan Felix och Tuva, men är den enda i familjen som är vaken. TACK OCH LOV!

I morse (klockan jävla sex) vaknade jag (av Felix alltså) med samma kropp och sinne som om jag varit ute och druckit riktigt mycket till riktigt sent på natten (jag kan inte ens minnas när det var sist, troligtvis var det jobbrelaterat). Jag hade ont överallt och var så trött att jag kunnat somnat ståendes över en bajsblöja. Jag misstänker att mitt ryggonda har något med den känslan att göra och kanske också det faktum att jag någon gång i natt vaknade med både Felix, Tuva OCH Nisse liggandes på mig. Jag undrar om jag någonsin kommer att gilla att ligga sked igen eller om det för all framtid kommer att förknippas med flyktkänslor.

Felix kom ganska snart upp i varv hemma och stängde av de där små öronen för alla sorters av instruktioner och uppmaningar. Som tur var så kom Kattis förbi en sväng och tog med honom ut i skogen medan vi åkte och handlade. Jag försöker behandla min packningsångest genom att vara färdigpackad ett par dagar innan och så här på kvällskvisten så tror jag att jag är ganska nöjd.

När vi kom hem så hade Felix börjat med sin roliga lek ”töm-upp-och-ner-på-alla-lådor-med-leksaker-inklusive-legolådan-leken”. Jag hatar den leken!! När ljudet av alla leksaker som träffar golvet når mig så blir jag illamående. Kenny säger till mig varje gång han ser det här; Felix får faktiskt hålla på med sina grejer på hans matta. JA, jag vet! Men sen tar det fem timmar för honom att städa också!

När Pappa och Eva kom förbi så hjälptes vi åt och städa och jag kunde börja andas normalt igen. En liten stund. Sen började Felix studsa på väggarna! Bokstavligen så började huvudet snurra på honom när han studsade fram, med ord eller ramsor som föll ur munnen. Kan det ha berott på befrielsen efter att ha levererat en 800-grams bajskorv? Ja…Kenny var så imponerad att han var tvungen att väga…skiten. Sen bajsade Felix en gång till.

Även vid läggdags gick vi en rond med en liten kille som absolut inte skulle gå och lägga sig och lät troligtvis alla våra grannar få höra det också. På det här så toppar jag med en Tuva som är så mammig just nu att hon gnäller så fort jag bryter ögonkontakten.

Felix. Om du läser det här när du är stor så ska du veta att jag älskar dig otroligt mycket, ibland skulle det dock vara skönt om du bara var lite lite mer…lyhörd. Mamma behöver rehab. Eller en drink.