Vad är det för fel på mig?!

Jag tittar ut genom fönstret och ser att det snöar och blåser och termometern visar minus tre grader. Ungefär som i söndags när vi var på Skansen och höll på att frysa ihjäl. 

När jag ser det här, DÅ bestämmer jag mig för att gå till dagis, alltså promenera. Det har varit nästan vårväder i förra veckan men då var det bilen som gällde. 

Det här var inte heller något undantag, jag får samma idéer när det småregnar ute, eller när snön vräker ner. Jag har ingen förkärlek för dåligt väder men jag verkat gilla att promenera i dåligt väder. Uppenbarligen!

Idag kom jag dock inte så långt innan jag upptäckte vilket jäkligt väder det var, men envis som jag är så fortsatte jag gå.

Felix var väl kanske inte superimponerad av sin mamma som tvingande honom att vara ute i kylan och inte heller Tuva verkade tycka att det var så himla roligt att bli nerklämd bakom Felix utan någon möjlighet att se honom.

Hem kom vi i alla fall efter någon timmes promenad.