Jag skulle egentligen varit på en möhippa i lördags men dels var jag förkyld och sen kände jag inte för att åka ifrån Felix när han varit borta i nästan tre dagar och vi dessutom skulle lämna bort honom på söndagen. Någon vettig prioriteringsordning måste det vara för min lilla kärlek.

Istället lyckades vi övertala Felix att klippa sig. Han fick välja om jag skulle göra det eller om han ville gå till en salong och han valde salongen. 

Kenny tog ett varv med honom i godisbutiken för att visa vad han skulle kunna tänkas få om han genomförde klippningen och allt verkade vara på sin bana. I samma ögonblick som rakapparater snuddade vid hans hår så började han skrika högt; DET GÖR OOOOOOOONT! DET GÖR OOOONT! Så krängde han fram och tillbaka i desperata försöka att undvika apparaten. Frisören kämpade emot och klippte som aldrig förr, inte det minsta pedagogisk men han var snabb och stark. Felix kom faktiskt ut därifrån med en frisyr som nog var hyfsad jämnklippt, men det var verkligen inte hans egen förtjänst. Däremot så gjorde frisören förtjänst, jag tror klippningen gick på max fem minuter och det fick han 220kr för. 

I söndags lämnade vi Kattis med hennes huvudvärk och Felix på leklandet för att gå på hans kompis Mayas 5-års kalas och Tuva hemma hos mamma, sedan åkte jag och Kenny till Tyrol för att gå på Mamma Mia med Andrew och Emelie.

Jag är inte superimponerad av showen på Tyrol men det var roligt att få komma ut på lite vuxenlek i ett par timmar och få maten serverad. 

Mamma hade inte lika roligt hemma med Tuva som visade hur skrikig hon kan vara. Jag misstänker att både mamma och Tuva sov rätt gott den natten. Felix sov så djupt efter sitt vilda äventyr på leklandet så han fick sova kvar.