Med 58 kvadratmeter boyta att spela med så är det lite av en utmaning att spara och förvara alla saker och kläder till hela familjen. Vi har den lilla stugan, en föredetta gäststuga, som har blivit en förvaringsstuga istället. Problemet har varit att vi stoppat i så mycket saker i huset så att vi inte kunnat få ut det vi behöver, som ett stort svart hål.

Idag tog vi tag i stugan. Ännu en gång åkte alla prylar ut på gräsmattan för att sorteras upp och omorganiseras. Ännu en gång stod vi och höll i saker som borde kastas men som får leva lite till, som den där jackan som aldrig använts under min och Kennys tid tillsammans men som NU kanske ska användas. Kanske imorgon, eller i övermorgon. Mina smaljeans som endast överlevt så här långt på grund av hoppet hos mig, att jag en dag ska kunna klämma mig ner i dem och fortfarande kunna andas.

Ett par kartonger lyckades vi slänga i alla fall och en gammal säng från tidigare ägare och nu har vi dessutom organiserat betydligt bättre vilket gör att jag faktiskt kommer kunna hitta saker jag letar efter i stugan.