Idag hämtade jag Felix på dagis. Hans fröken sa att han dessvärre hade sin jacka under overallen (ej fodrad) eftersom han vägrat att ta av sig den. Jag pratade lite med henne och sa att jag förstod eftersom han har sina fixa idéer om kläderna. Han kan till exempel absolut inte åka bil med jacka, inte ens en kort sträcka utan den måste av eftersom”det blir så varmt”, även fast det är kallt.

I måndags, första dagisdagen efter semestern, så vägrade han ha på sig några varma kläder och kom huttrandes till dagis i linne. Väl där konstaterade fröken kort att han inte fick vara ute och leka om han inte satte på sig varma kläder och vips så gick det plötsligt bra att klä på sig.

När jag tog av honom jackan han haft under overallen idag så hade han en kofta under den och under den koftan så hade han en stickad tröja och under tröjan så satt den långärmade t-shirten. Felix kommer inte frysa i vinter i alla fall