Idag åkte vi till BVC på ett spontanbesök för att väga, mäta och kanske få lite tips på hur man får barnen att sluta skrika. Väl där så visade det sig att det var dags för sprutor, två stycken till och med.

Jag tog fram en leksak som Tuva log åt når hon såg den och så pang så fick hon en spruta i ena låret. Jag tog upp henne och försökte trösta henne och pang så fick hon en spruta i andra låret. Stackars lilla kära barn, hon gallskrek! Jag skulle önska att jag slapp vara med när barnen ska få sprutor, det känns som att jag blir den elaka. 

Jag försökte ge henne mat efteråt men hon var inte det minsta intresserad utan var bara arg, och sårad kanske. Helt plötsligt så slocknade hon bara och sov rätt lång stund. Även nu ikväll så har hon varit trött och gnällig men jag hoppas att hon slipper att få feber, vilket de kan få i tre dagar. Min lilla fina bebis. ❤️