Prick klockan fem så vaknar jag av att Felix ruskar i mig, – mamma vakna! Jag säger åt honom att han måste somna om en stund till för att det är för tidigt att vakna. – MAMMA. JAG BLIR ARG DIG! Klockan fem på morgonen så är han redan arg! Han rullar runt runt runt, drar och sliter i mig, nyper mig och avbryter det endast för att stirra på mig med svarta ögon innan han fortsätter med sina övningar. När han äntligen lyckats väcka Tuva också och jag måste vända ryggen mot honom så smiter han ner från sängen och ut till pappa.

Jag är less just nu! Så jävla less på Felix ständigt förbannade uppsyn och ilskna uppträdande och utbrott! Så less på skriken och fighterna och hur det påverkar mig!

Jag är så less på Tuvas eviga skrik som bara kan tystas av att jag går runt och bär på henne. Men inte ens det räcker till ibland. Sluta skrika nu! Man vänjer sig inte alls med tiden, snarare tvärtom!

Jag är så less på Kennys flygprat! -Segelflygklubben vill ha hjälp, de står utan bogseringspilot, ingen kan därför flyga?! Jaha?! Hur kan det bli mitt problem? Kommer de personerna och byter blöja och bär på Tuva eller leker med Felix om jag lånar ut min pilot?! Nä, skulle inte tro det! Just nu skiter jag i om okända människor inte får utöva sin hobby! Det rör mig inte i ryggen, det är inte ett bekymmer som jag är ansvarig för!

Det här tankarna, tillsammans med en jäkla huvudvärk, vaknade jag till i morse, efter att jag vaknat andra gången och denna gång utav en dröm där jag blivit bestulen på min telefon med alla kreditkort.

Just nu känner jag mig sliten och less, men det går kanske över till imorgon eller dagen efter det. Men först ska jag lägga ut en gullig bild på Instagram och hashtagga den med #happylife, #loveofmylife och #sweetbaby.