I lördags så fyllde vår älskling tre år, fast vi hade inte tid med hans födelsedag då (förlåt Felix) eftersom Kenny tackat ja till att följa med några vänner till Grand hotel och gå på skaldjursbuffé, alltså firade vi den på söndagen istället.

Skaldjursbuffén var jättedyr, kanske inte värt så mycket som den kostade men vi hade det verkligen urtrevligt med vårt sällskap, helt barnfria eftersom vi lämnat en skrikande Tuva till Maria som hon fick bära runt på och en leksugen Felix som sysselsatte Ragnhild, så för oss var det en riktigt trevlig eftermiddag/kväll.

I söndags så hade vi förberett för Felix morgon med ballonger i taket och presenter på bordet. När han vaknade och kom ut i köket så sjöng vi för honom men då vände han om och marscherade in i sovrummet igen och kom inte ut förrän vi hämtade honom. Paketen och godiset verkade han uppskatta i alla fall.

Trots att vi inte var så många som firade honom på hans ”kalas” på eftermiddagen så fick han många presenter. Snacka om bortskämd! Felix blev himla glad för alla paket och gav oss dessutom tillåtelse till att sjunga ”ja må han leva”, en gång till. Efter mycket firande, ett stort sockerintag och ett par bråk så somnade han till slut, förhoppningsvis ganska nöjd och ännu ett firande på dagis att se fram emot. Tack igen för alla fina presenter!