Idag tänkte Kenny ta med Felix upp till Uppsalas segelflygklubb eftersom han skulle flyga där men Kattis kom ut till mig så vi behöll Felix hos oss.

Planen var att Felix skulle somna i vagnen och få sin middagslur (varför heter det middagslur när det är lunch?) men Felix var inte med på noterna. Han tänker minsann inte gå miste om någonting, så när vi gick in i skogen och började plocka blåbär så var han vid vår sida, plockandes och ätandes. Han tycker att han ska få plocka sina blåbär ur våra hinkar och förstår inte alls varför vi inte går med på det.

Jag trodde nästan att det var för sent på säsongen för att hitta bär men vi fick med oss en hel del hem. Men herrejösses vad vi fick kämpa med vagnarna. Tuvas vagn är absolut ingenting att ta med i skogen! 

Hade jag varit lite klurig så hade jag såklart bytt de små framdäcken till de stora jag har liggandes men att ens komma utanför dörren upptar så mycket energi så såna där smarta tankar faller bort på vägen, men nästa gång ska jag komma ihåg det. Imorgon kommer jag definitivt ha träningsvärk efter allt kämpande. Men då kan jag sitta hemma och äta blåbär åtminstone.