Ja, vi hamnade på en fest i helgen igen! Kennys flygkompis hade födelsedags- och inflyttningsfest på södra sidan stan så vi drog dit i lördags för en trevlig stund.

Felix var med Kattis hemma hos mamma och Peter så att vi skulle få lite lugnare med bara ett barn. Det är dock ganska knepigt att slappna av med henne nu för hon är fortfarande inte nöjd på kvällarna.

Hennes skrik är inte lika hjärtskärande längre, vi märker att hon har det jobbigt med magen och gaser men inte alls på samma nivå nu för tiden. Men hon tänker ju inte sitta en kväll och vara nöjd för den delen, alltså turades vi om att gå runt och gunga på henne och äta en i taget. Oxfilé! Det var så länge sedan jag åt det så jag har nästan glömt bort hur gott det är. Jag kände mig som en varg när jag böjde mig djupt över tallriken och inte tittade upp förrän jag rensat tallriken på mat. Mums!

Värdparet råkade ha en elektrisk babygunga som de inte använder. Vilken fantastisk uppfinning! Varför har ingen upplyst mig om detta innan? Visserligen så inser jag nu att det som fungerar på ena ungen inte behöver fungera på andra men den här gungan har så bra funktioner så den bara måste fungera. Vi fick med oss den hem i alla fall, tillsammans med en Kenny som var rätt rund om fötterna efter en väldigt trevlig kväll.