​​
Vilken underbar sommardag! Det har ju varit fullt av fina sommardagar i år men det är ett fåtal som jag njutit lika mycket av som idag. 

Hösten kom ju för ett par veckor sedan som en käftsmäll, plötsligt så var det iskalla vindar och endast ensiffriga grader på termometern på nätterna. Jag var alltså övertygad om att badsäsongen gått mig förbi totalt. Senast igår satt jag ute en stund i solen men så fort solen gick i moln så blev jag en ispinne. Burr!

Idag hade jag ny tid hos frissan, garantifix, som jag väljer att kalla det. Medans jag faktiskt denna gång blev bra i håret så gick Kattis runt och rullade på Tuva.

När vi kom hem så var det tokvarmt! Luften stod helt still och svetten rann när jag kom ut efter att ha matat och lyckats söva Tuva. Kattis låg och stekte på bryggan så jag gick dit och beslöt mig för att doppa tårna. Förvånansvärt nog så var det inte så kallt som jag trott så jag drog av mig kläderna och hoppade i.

Herrejösses vad skönt det var!! Så fort jag kom upp så ville jag i igen, så jag badade igen och igen. Den här eftermiddagen blev värd så mycket för mig idag när jag fick bada. Härliga sommar som fortsatte en stund till!