I lördags så var vi på kräftskiva. Kenny hade en plan om att vi skulle ta en flygtur runt om i Sverige på förmiddagen men den planen dödade jag totalt, att försöka göra i ordning sig och familjen för att komma ut genom dörren kräver numera planering och tid. Visserligen så verkar Kenny ha flera timmar om dygnet än vi andra men jag var inte så sugen på att stressa runt som en dåre.

Så strax efter ett på lördagen började jag göra i ordning mig medans alla andra sov?!

Sen väckte jag dem en efter en. Ha, det kan ni tro. Vaknar en så vaknar alla. Sen skulle Felix ha lunch och kläs på och typ detsamma med Tuva och Kenny. Så strax innan tre så var vi faktiskt utanför dörren och instoppade i bilen. Vi kom till och med för tidigt till kräftfesten!

Felix gick igång på högvarv bland tre vilda och stora unghundar och fem andra barn. Jag älskar att komma till hem där de har staket runt tomten, jag kan slappna av lite bättre om jag vet att han i alla fall är inom tomtgränsen, och Felix också. Sen finns det förstås mycket Felix kan hitta på ändå men det busigaste han gjorde i lördags var nog bara att han snodde chips och salta pinnar från bordet och vilken unge skulle inte göra det? Sen att Kenny gjorde en praktvurpa med en hooverboard hållandes Tuva och Felix är en annan sak. Som tur var så fick Kennys rygg ta smällen istället för barnen. Men jag förstår att ni undrar vad han gjorde uppe på en hooverboard med barnen. Det gör jag också.

Det var så himla trevligt att gå sitta ner och umgås med vänner på ett sånt där normalt sätt där man inte behöver avbryta sig i varje mening för att säga åt Felix att inte göra si eller så. Jag känner ibland att jag inte ens går in i diskussioner för att jag vet att jag inte kommer få avsluta dem. Men den här kvällen bar Kenny runt på Tuva nästan hela tiden och jag fick umgås. Först vid två så drog vi oss hemåt och då var Felix förstås vaken men helt blank om ögonen och inte så pratglad. Efter en minut i bilen så sov han djupt.