I helgen var Kenny och bogserade upp segelflygplan, både lördag och söndag. Som tur var så kunde mamma och Peter ta med Felix upp till Dalarna, det blir för mycket just nu att ta hand om båda barnen ensam. 

Tuva hänger ju mer eller mindre på mig hela tiden men hon vägrar att åka med mig i en babybjörn så därför blir jag ganska begränsad och när jag bär henne så vill Felix också bäras, kramas och bara vara med mig. Om hon somnar så är det ganska troligt att hon väcks ganska snabbt av Felix stoj och skrik. Igår kväll åkte Kenny iväg ett par timmar för att flyga och kolla sitt flygplan och då skrek Tuva typ konstant medan jag försökte göra henne nöjd och Felix försökte klättra upp i mitt knä hela tiden.

När jag väl fick Tuva att sova så gick vi för att borsta tänderna och då satte sig Felix på pottan för att bajsa och samtidigt så började Tuva skrika för att hon hade bajsblöja som skulle bytas. Så när Felix var klar så fick Tuva ligga och skrika medan vi borstade tänderna på Felix. När Felix låg i sängen så skrek Tuva hysteriskt och jag gick och bytte ännu en bajsblöja medan Felix låg och skrek från sängen. Tuva var dock så förbannad att hon fortsatte skrika trots ny blöja och Felix slet i mig för att få kramas. Ja, typ så. Sen blev Kenny sur för att han fick Tuva i famnen i samma ögonblick han klev innanför dörren!

Men det jag tänkte komma till var att vi i lördags fick till en spontanmiddag på Jungfrusunds marina med Kennys bröder, Tindra och Macke och DET var minsann supertrevligt och GOTT! Jag älskar att äta ute på restaurang. Vår första utekväll i år blev alltså en ljummen augustikväll på Ekerö. Vi måste verkligen använda oss bättre av sommaren och dess kvällar nästa år!