Nej det blir ingen semester. Jag har försökt att prata med Kenny flera gånger om hur han vill ha det och jag har tittat på resor och förberett genom att gå till polisen och skaffa pass till Tuva. 

Eftersom jag ska operera mig snart igen så är min tid begränsad på när vi kan ha semester och eventuellt resa bort, och det har jag försökt att förhålla mig till. 

Jag har inte badat en enda gång i sommar, dels pga att jag först inte fick bada efter att Tuva kom och sedan för att det inte funnits tillfälle. Jag pratar inte om att doppa mig i sjön utan om att bada, simma i havet eller i Mälaren om det ska vara så. Sånt som man gör på semestern, men vi har inte ens varit iväg till någon strand, inte ens tagit oss ut för en båttur, med båten liggandes klar vid bryggan.

Så idag hittade jag en resa som jag tyckte passade oss, en riktig Svenssonresa på ett familjehotell på Kreta med barnpooler, Bamseklubb och så vidare, till ett rimligt pris. Och då, med kniven mot strupen så kom det fram, det jag egentligen känt hela tiden, att han inte vill ha semester nu. 

Så vi skiter tydligen i att ha någon sommarsemester i år. Jag är inte bitter. Inte.