image

Så kom påsken, en efterlängtad ledighet. Det blir väl den sista ledigheten innan det är dags för föräldraledighet.
Vi velade fram och tillbaka på vad vi skulle göra och kom till slut fram till att vi skulle åka till Åre trots bristen på snö.

Vi kom inte iväg förrän tio på kvällen på tisdagen och resan upp gick sådär, Felix var inte vrålsugen på att sitta fast i en bilbarnstol hela vägen upp, men Kenny var fast besluten om att inte stanna och sova på vägen. Tjurskalle.
Nisse som fick åka med också sa dock inte ett pip, lika nöjd som vanligt alltså.

Vi kom upp ungefär samtidigt som solen och var allihop hyfsat jetlaggade. Till vår förtjusning så upptäckte vi att det trillat ner en hel del snö i alla fall så det var en positiv överraskning som gav oss möjlighet att ta varsin skoter och dra ut i skogen.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image