image

November startar i hostans tecken. Både Kenny och Felix är hemma ett par dagar från jobb och förskola eftersom halsen värker och hostan river i ryggen. Som vanligt så är det mer segdraget hos de vuxna men även Kenny lyckas bli frisk.

Felix och katten Nisse klättrar på väggarna. Jag förstår, på riktigt, inte hur Felix kan hålla igång från morgon till kväll. Det är som att det gör ont att sitta still, slappna av. Men visst, det händer så klart.
Felix är ganska hårdhänt mot Nisse ibland men när jag försöker lyfta bort Nisse, skydda honom, så tar det ett par sekunder innan han springer till Felix igen. Felix springer och Nisse jagar efter, fast oftast är det tvärtom.
Vi har en stor låda från Felix elbil, som Felix och Nisse gillar att leka i, oftast leker någon av dem i den varje dag. Ibland är båda inne samtidigt men det brukar sluta med att Nisse skjuter ut sig själv från lådan.
Det händer hyfsat ofta att jag ifrågasätter tidpunkten för Nisses ankomst till oss, men de roar som sagt varandra enormt mycket.

Vi har även blivit med grävmaskin. Kenny har letat grävmaskiner i ett par månader nu och till slut hittade han en som passade, så där sitter han nu på sin lediga tid, transporterades jord från övre biten av tomten ner till gräsmattan vid sjön.

Så fort startskottet går för vårt bygglov så ska det grävas grund för hus och garage. Men först måste allt gå i lås och där får vi eventuellt någon slags hänvisning om svaret i veckan.

Som ni ser på bilderna nedan så hade de maskerad på förskolan i veckan, de skulle ha disco och sen doppa grönsaker i dipp.
Min framförhållning för kläderna var urusel men resultatet blev ändå okej. Felix var nöjd. Han blev dock väldigt ställd när han kom till förskolan och möttes av fröken som var utklädd till mus. Fishy!

image

image

image

image