image
Känner ni igen den där minen? Det här är Felix min för psykbryt. Det där ögonblicket då vad som helst kan hända, oftast precis efter att man sagt nej, eller sekunden innan man når fram till Felix när han är på väg att göra något förbjudet.
På den här bilden så går tankarna säkert runt att slita isär blomman eller kasta ner den på golvet eller liknande.

image
Den här minen är Felix sniffa-min. Han skrynklar ihop hela ansiktet och plutar med munnen och så andas han snabbt in och ut med näsan.

image
Frågan är om han faktiskt har smakat på blomman här?! Det vore väl inte omöjligt i sånt fall.

image
I helgen så var vi på isracing i Gävle och lov från babysimmet, vilket passade perfekt. Isen där uppe var faktiskt fortfarande så tjock så att arrangemanget fungerade. Det var dessutom så fin is så att det var glashalt att ta sig fram på den. Felix försökte flera gånger och det gick sådär.
På kvällen så åt vi god middag och spelade sällskapsspel hemma hos gotlänningen och hans sambo. Jag vill påstå att jag och Kenny vann, sen att det var på walk-over, har egentligen inte så stor betydelse.
Mysigt var det i alla fall och Felix hade inte sönder så många prylar och skrämde inte bort hunden.
image

image

image

image
Jo förresten, Linas matkasse har gjort att vi ätit vegitarisk pizza! Har ni hört något värre?! Det skulle väl i sånt fall vara att det var riktigt gott, till och med en nia på Kennys poängskala till tio.
image