image

Idag påstod Kenny att det var som en riktig vårdag ute. Fast vad vet han egentligen för han har fått ha en innedag med Felix som inte alls var på humör.

Han vaknade skrikandes i morse, jätteledsen och ynklig och ville bara kramas. När jag sedan åkt och Felix vaknade med Kenny nästa gång så var det fortfarande samma status.
Ynklig och pipig, som Kenny beskrev.

När jag kom hem på eftermiddagen så gick det över. Kan han ha haft en dag då han ville ha mamma tro? Eller var det tänderna som spökade?! Sex tänder fick han pang bom vid 10 månader men efter det så har det inte hänt någonting.

På jobbet är det fullt drag och redan efter en måndag så känns det som att jag jobbat flera dagar.
Sedan jag började jobba så har jag haft jätteont i nacken, sådär ont så att jag vaknat flera gånger per natt bara för att det gör ont.
Idag så tog jag mig tid och åkte till en thaitjej för massage. Jag sa helt enkelt bara att jag hade skitont i nacken och sen tog hon över.

När hon gick över alla knutar i rygg och nacke så kände jag mig som en Gremlin. Det var som att alla knutar låg utanför skinnet, som stora bölder. Det knakade och brakade och gjorde så ont så att jag nästan fnissade av smärta men oj vad jag kände mig bättre efteråt!
Jag behöver vara frisk och stark nu för jag har fått nya, otroligt spännande utmaningar på jobbet vilket jag är extremt glad för.
Ni får reda på mer snart, när det blir officiellt.

image

PS. Visst behöver jag en sån här cykel? I love it!

PS igen, jag love Felix också och Kenny förstås…..och min familj och vänner….ja och alla jag glömt.

God natt!

image