image

Ojoj, vilket vårväder vi har. Bilderna är visserligen från förra veckan men dagens bilder som kanske kommer upp om ett par dagar kommer att se likadana ut, fast mer lättklädda.

image

image

image

image

I torsdags kväll och fredag så hade vi några intressanta timmar. På torsdagen insåg Kenny att hans lastbilsnycklar saknades. Eftersom han både hade varit uppe och flugit, lämnat in vår ena bil på service och dessutom har en nyckelfrälst Felix så visste vi inte riktigt var vi skulle börja leta men vi letade på alla uppenbarliga ställen under ett par timmar utan resultat.

På fredag morgon då vi åkte mot serviceverkstaden för att hämta bilen så låg vårt hopp på att Kenny lämnat nycklarna i bilen, nu hade vi dessutom insett att Kennys båda bilnycklar också satt på lastbilsnyckeln.

Men nej, bilen innehöll bara en kopia på den saftiga räkning vi skulle betala för en trasig backvarnare men inga nycklar.

Så Kenny fick åka till Nacka för att hämta extranyckeln för att sedan åka hem och hämta lastbilen och sen till Nacka igen för att lasta bilar som han sen körde ner till Norrköping. Snacka om omständigt.

Ett par timmar senare dök dom upp, nycklarna alltså, eller snarare tittade fram ur lådan i min garderob. Jag som inte ens trodde att Felix var inblandad den här gången.
Framöver så kommer nog Kenny använda sig av nyckellådan som alla andra nycklar ligger i, kanske.

image

image

image

image