image

Jag har glömt att berätta att Felix trillade i fiskdammen!
Hotellet har en fiskdamm som är cirka 100 meter bred och en och en halv meter djup. Djupet vet vi eftersom nyfiken-i-en-strut-Felix lekte för nära kanten och plötsligt sa det plopp och han trillade i, men han blev uppdragen av Kenny inom tre sekunder.
Jag skulle önska att han kunde sluta att stressa upp mig genom att göra såna saker.

image

Vi lämnade hotellet efter frukosten i alla fall. När vi skulle checka ut så satt receptionisten och väntade på oss och bredvid henne så stod det ett trasigt dricksglas, som jag kände igen ifrån vårt rum.
Jag fick direkt en sån där känsla av att vi gjort något fel och nu skulle vi få stå till svars för det.

Mycket riktigt så påstod hon att vi hade haft sönder glaset och att vi skulle betala för det.
Jag blev förstås sur och jag frågade inte ens vad glaset kostade för jag tänkte inte betala det av princip.
Efter mycket tjafs fram och tillbaka där vi förklarade om och om igen att vi inte haft sönder det där jävla glaset så gav hon sig och vi kunde lämna stället med ett sista dåligt intryck.

image

När vi stod i hamnen och väntade på färjan och tittade ut över ett betydligt lugnare hav än häromdagen så fick jag lite ångest över att vi snart ska åka hem.
Jag tycker inte om avslut och jag kunde inte låta bli att tänka att det var sista gången vi badat i det fantastiska havet och att vi kunde ha stannat längre om vi velat, saker vi borde ha gjort osv, ja såna där känslor som jag alltid får.

Ön såg otroligt fin ut när båten drog från hamn och jag kände att den har nog väldigt mycket mer att bjuda på än ett undangömt hotell med kalla pooler.

image

image

image

När vi kom till Koh Samui så åkte vi buss till flygplatsen. Felix hade på sig en badblöja eftersom de vanliga blöjorna var slut och vi tänkte att vi skulle göra slut på badblöjorna. Nu har inte jag läst på om funktionen på dom men man kan säga att när Felix kissade, sittandes på mig, så rann det bara rakt igenom, vilket gjorde att vi båda två blev blöta (och luktade troligtvis kiss..!).

På flygplatsen så blev vi bokade på ett plan till Bangkok som skulle gå om 40 minuter så det fanns ingen tid för shopping, vare sig av onödiga prylar eller av blöjor.
Men när Felix pinkade ännu en gång, genom den nya badblöjan han fått på sig så kändes det sådär att gå på planet och ha honom i knät.
Som tur var så fanns det en annan barnfamilj som vi fick norpa en blöja av så att vi klarade flygresan i alla fall.

image

Igår så låg jag och surfade hotell i Bangkok och blev som vanligt så förvirrad av alla olika val så att jag gav upp efter ett tag.

När vi kom till flygplatsen idag så gick vi till en servicedisk och bad om hjälp med hotell. Vi sa att vi ville bo mitt i stan, på ett 4-stjärnigt hotell med pool och då hivade dom fram sina alternativ på hotell.

Det kändes jättejobbigt att stå där och försöka välja hotell utan att veta något om området och endast ha deras bilder som stöd men till slut beslöt vi oss för ett hotell som verkade bra.
Jag var lite rädd för att vi inte skulle bli nöjda med tanke på hur många bra hotell jag sett på hotels.com men när vi kom fram så såg det kanon ut!
Dessutom så hade vi fått ett riktigt bra pris också när vi jämförde med priserna på nätet!

image

image

I vårt deluxerum, som vi av någon anledning fick, på 16:e våningen så fanns det en tvättmaskin. Det betyder att jag kan tvätta alla kläder, som vi inte redan lämnat på tvätt, och komma hem utan smutstvätt!

image

Mot kvällen så gick vi ut och gick i kaoset.
I hotellrummet så ligger delen fem våningar stort varuhus som vi kikade i först, innan vi gick ut i folkstormen.
Alltså herrejösses vilket stök och liv! Människor överallt och stånd längs hela gatorna och vilken ljudnivå på trafiken?!

Jag blev helt kallsvettig och illamående efter en stunds promenad. En pirog till lunch håller mig inte uppe så länge och nu hade blodsockret sjunkit.
Nödlösningen blev Mc Donalds. Inte ett dugg spännande men väl fungerande för att lösa problemet.

Så med ett par nuggets innanför västen så tog vi oss an ett par våningar i shoppingcentret vid vårt hotell innan vi åkte upp till rummet för efterlängtad vila.
Om Felix hade somnat innan klockan elva så hade det kanske fungerat också.

image

image

image

image