image

I Thailand skiner alltid solen!
Ja, någonstans i Thailand så gör den nog det men inte just här, förutom en timme eller två.

Det positiva är dock att vi äntligen kommit till ett hotell som har frukostbuffé! We love it!!
Felix har plötsligt blivit hungrig igen och äter yoghurt, frukt, pannkakor, pasta, syltmackor och diverse annat till frukost.
Nu har han lärt sig att dricka ur glas själv också.

På det här hotellet har vi plötsligt hamnat bland massa svenska människor, det har det faktiskt varit väldigt få av innan. Dom vi pratat med verkar dock ganska besvikna över att prognosen för sol ser dyster ut kommande julveckor.

Vi har bestämt oss för att dra till Bangkok imorgon, via Koh Samui. Det här är ett ganska fint hotell och from imorgon så går deras priser upp inför högsäsong och då vill dom ha 1500 kr per natt, vilket vi inte tänker betala. Alltså så drar vi till solen i Bangkok.
Ännu en båttur i höga vågor att se fram emot…denna gång så är det dock en kortare bit att åka.

Larven som Kenny inte kan låta bli att pilla på är en av många som trillar ner från träden vid restaurangen. Jag bad pappa att googla den eftersom personalen säger åt oss att absolut inte röra larverna och fick till svar:
Den finns inte listad bland de 10 dödligaste larverna och ger därför antagligen inte mer än hudirritation. Bangkok Post har 2012 en artikel illustrerad med er larv där man skriver: behandla alla håriga fjärilslarver med samma respekt som en grizzlybjörn med ungar. Spring!

image

image

image

image

image