image

Nej, jag orkar nog inte med ljudet i så många nätter till. Om jag inte druckit en kaffe precis innan läggdags så hade jag kanske varit trött nog att somna men jag var (blev?) så pass pigg att jag låg och störde mig på basen långt in på småtimmarna.

När vi sen vaknade så var det blåsigt och grått ute, en perfekt dag för att ligga och läsa vid poolen utan att svettas floder. Eller ”en dag” är väl att ta i men åtminstone två timmar medan killarna slappade på rummet.

När dom sedan kom ut så la sig Kenny ner under en parasoll och försökte vila eftersom han mådde illa och jag försökte göra Felix nöjd, fast han ville mest hänga på mig och kramas och det säger man ju inte nej till.

Bilden på Kenny i ramarna till mina solglasögon betyder att jag måste köpa nya solglasögon. :-/

image

image

På eftermiddagen så kände Kenny sig lite bättre och vi gick för att äta lunch (ja, Kenny tittade på).
Det kändes som att det var ovanligt mycket folk ute och gick längs strandpromenaden men det måste ha berott på att det inte var en stranddag idag. Till och med de stora fiskebåtarna hade valt att stanna i hamn idag.

image

Till kvällen så mådde Kenny illa igen och kräktes. Jag fick tips av syster att handla surt godis för att det skulle kännas bättre och tydligen så fungerade det ganska bra, men det blev uppenbarligen en väldigt lugn kväll hemma.
Jag tror att aloe vera är bra så han har nu fått en sån juice också. Imorgon bitti så är han säkert uppe och står igen.

PS. Filmen jag la upp igår älskar jag! Felix är så himla söt där (också) så jag har tittat på och fnissat åt den flera gånger.