image

Ni anar inte vilket liv det är i sovrummet! Vid nio så tänker man ”den här volymen är ju helt okej”, vid tio så är det ”oj, nu drar festen igång” och vid elva så har det börjat skaka i väggarna av basen.
Men vet ni vad? Med min nya kudde så spelar det ingen roll för jag sov kanon i natt och för ögonblicket så ligger mina två grisar bredvid och sover som stockar, vilket jag också kommer att göra snart.
Vi bokade på oss två nätter till här i morse.

image

Det ösregnade i morse vid sju och det var synonymt med det humör som Felix vaknade på. Han var inte alls nöjd och vi hann inte mer än komma tillbaka till rummet efter frukosten så hade han somnat om.

image

När han och Kenny trynat någon timme så kom dom ut till mig vid poolområdet. Eftersom vi badar heeeeela tiden så hinner jag ju aldrig sola så jag försöker nu att gå ut och slappa i solen den timmen Felix sover på förmiddagen.

Oavsett hur sur Felix är så blir han alltid glad när han får bada. Han dyker och dyker och idag hoppade han ståendes från kanten rakt ner i poolen.

Det här med cyklop var dock kanske lite överkurs, speciellt om man heter Felix och hatar att ha saker på huvudet. Som ni sett på bilderna så har jag till och med gett upp det här med solhatt. Vi kletar in huvudet och håret med solkräm istället.

image

Felix låter hela tiden! Han babblar och babblar och skriker, både när han är arg och glad, det bara låter lite annorlunda beroende på vilket av humören det är.
Vi träffade en annan mamma med sin dotter vid poolen och hon sa ”wow, he is very noicy – but cute” (var hon ju tvungen att lägga till).

image

image

image

Den här bilden var jag tvungen att lägga upp för den symboliserar lite min känsla av thailändarna här.
På skyltarna, det fanns hur många som helst, står det: rör inte, prova inte, dra inte, priset gäller-inget prutande osv.

I butikerna/stånden så känns personalen ganska trötta och less. Det man brukar uppleva i Thailand med alla som drar i en för att man ska gå in i deras butiker och allt tjatande på att man ska köpa saker existerar inte här. Dom orkar inte ens resa på sig och gå ifrån tvn när man kikar i butikerna.

Dom enda som försöker att sälja sina tjänster är taxibilarna och taxibåtarna. Bilarna tutar när dom åker förbi för att man ska kunna vinka till sig dom och här och där sitter thailändare med en skylt där det står ”taxiboat”, så när vi går förbi så slänger dom lamt ur sig ”taxiboat?”.