Så blev den här killen äntligen fyra år, som han har väntat!

Som en markering att han blivit stor kille så fick han en ny barnstol, en bältesstol och Tuva fick hans gamla.

Egentligen är jag inte ett dugg förtjust över att han ska sitta framåtvänd men han får sitta dubbelvikt som det är nu. Någonstans har man missat att göra barnstolar som får plats i bilar eller vice versa.

Vi sjöng för Felix, istället för tårta så satte vi fyra ljus i Ballerinakakor och gav honom ett par tramspaket, bältesstolen var nog så dyr. Vardagsrummet hade vi fyllt med heliumballonger, vilket var succé för båda barnen.

När vi sedan satt och åt frukost så tackade Felix så mycket för att vi ordnat kalas för honom. Kära lilla kille alltså! ❤️

Efter lunch så kom släkten och Felix blev överröst med presenter. Helt galet vad bortskämda ungarna blir. Felix var supernöjd med sin dag, trots att vi inte hade några barn på besök. Nästa år kommer vi nog inte undan barnkalas…