OH OH! Så lät massagekvinnan när hon vid första kontakt med min rygg la fingrarna på mina knutor (exakt som Thaikvinnan sa i mars). När hon sedan fortsatte längs rygg och nacke och hittade ett dussin till så sa hon; Oh, you need to relax more. ”Well, I have two kids, but it feels like I have five”.

Ja, det är min känsla ibland och jag tror att jag delar den med några fler som var med på resan. Jag har inte fått några frimärksbarn, det är en sak som är säker i alla fall, men däremot så har jag barn som är nyfikna och tar för sig vilket kräver en del av oss. 

Samma dag som vi skulle åka hem så upplevde vi något nytt efter lunch, två barn som sov samtidigt! Jösses vilken avslappning det var. Men visst, vi har varit tre vuxna så jag har såklart fått mycket ”ledig” tid i solstolen och har till min glädje avverkat två böcker och dessutom fått bada.

Hotellet, Stellina Village, var otroligt fint, om ni vill åka till Kreta, men glöm för Guds skull inte att strunta i all inclusive. Kaoset och ljudnivån i matsalen vill man inte ha på sin semester, eller någonsin för den delen (ingen skugga på maten dock).

Hur som helst så tyckte jag och även barnen, tror jag, att det var väldigt skönt att komma hem också. ❤️

Nu stannar vi hemma ett tag. Tror jag.