Ganska mycket vinter faktiskt! De senaste dagarna så har vi haft omgångar med snöfall där det kommit så pass mycket att marken blivit vit. Det har dalat ner stora, fina julaftonsflingor på den halvgröna (vi behöver slänga på mer gräsfrön) gräsmattan.

Men när det inte snöar så är det ganska mysigt. Det här är min favoritårstid. Nu börjar de där fina kvällarna då vattnet ligger spegelblankt och solen färgar himlen rosa och man får ångest av att sitta inomhus. Men när barnen är stora och vi har ett nytt hus med en soffan vänd mot sjön så kommer vi nog att få uppleva kvällarna. Det är det enda vi kommer ha råd med.

Jag har försökt att sitta ute på trappen på altanen ett par gånger för att dricka kaffe men i ärlighetens namn så är det för kallt för det, än så länge men om bara snön ger upp snart så dröjer det nog inte länge förrän det är kjolväder.