Jag kommer hem från jobbet och i samma ögonblick som ytterdörren öppnas så möts jag av en varm pust. Jag kommer inte ens så långt som till köket innan jag måste ta av mig kläderna och då pratar jag inte ytterkläder utan byxor och tröja. Kenny har eldat igen.

När Kenny eldar så finns det inget stopp. Vanligtvis så stannar termometern runt 25-26 grader, som att bo i en jäkla bastu och i och med att vi har en stor stenspis så sitter värmen kvar i ett dygn. 

Ett enda öppningsbart fönster har jag att spela med, men nä, då har Felix någon apjobbig tics på att gå och stänga fönstret.

När jag sen går och lägger mig i den Thailandvarma sängen har jag en unge på varje sida om mig som ska ligga på mig och en katt vid fötterna. Felix slänger upp sina ben på mina ben och klämmer in händerna under ryggen, särdeles skönt när han har feber närmre 40 grader. Tuva har i sin tur just fått en fix idé på att hon ska sova på min mage. Gissa om jag då är extra glad för att vi har 25 grader inomhus. Fy fabian, snart blir det eldningsförbud!