När jag väl kommit hem efter snö- och trafikkaoset i onsdags så blev snön ännu mer uppskattad. Det hade förstås varit helt fantastiskt om jag hade kunnat hitta snöskyffeln som vi köpte för någon vinter sedan. Jag brukar säga att det som hamnar i Kennys händer försvinner eller går sönder. Det är förstås ganska överdrivet men när man inte har någon ordning då är det fasiken svårt att hitta något också. Kenny måste tydligen ha ett garage för att kunna hålla ordning på sakerna, säger han, så det ska bli spännande att se den nya sidan av honom när vi någon gång får ett garage. Jag fick alltså åka och köpa en ny skyffel för att skotta små stigar till hönshuset, tvättstugan och bilen. Det fanns två skyfflar kvar på Bauhaus och jag knep snabbt den ena medan jag slängde lystna blickar på snöslungorna. Tur att jag inte har ett öre i plånboken för tillfället!

Eftersom Kenny skulle jobba på södra sidan på fredagen så stannade han och Felix kvar hos Chrille natten till fredag också. Felix fick leka med snön och barnen i två dagar medan Kenny jobbade. Själv satt jag hemma i det nästan tysta huset, bortsett från skrikande Tuva och jamande Nisse, och tittade på snön. Och besiktigade bilen. 

Nu när vi har kommit över snösmockan, snökanonen eller vad det nu var så kan vi väl köra en vända till?! Löven på eken har nämligen fallit ner nu så jag behöver mer snö för att få en vit trädgård igen.