Nu var det väl flera dagar sedan jag pratade om flygplan? 

Igår var det flygdag med Lions på Vallentuna flygfält. Kenny skulle inte gå dit med oss utan åkte till Ekerö med Peter för att flyga dit med ”sitt” flygplan. I utbyte fick jag hjälp av mamma med mina små älskade monster.

Eftersom det blev en väldigt sen kväll efter båtresan så var det en yrvaken Solan som mamma mötte när hon kom vid halv elva. Jag slängde i mig frukost och på med paltor och så packade vi in oss i bilen med alla kan-tänkas-behöva-saker.

Det var MASSOR av folk på flygfältet! Helikoptrarna flög fram och tillbaka och turades om med flygplanen med att visa upp sig. 

Lite nedanför allt flygståhej fanns ett minitivoli som vi lät Felix roa sig med. Musiken dånade ut när vi gick dit, det gjorde ont i öronen av diskanten som skar genom luften och jag förstod inte hur alla kunde låta sina barn vistas i oljudet. Min hjälte tyckte samma sak och sprang bort till ljudbåset och fick dem att sänka musiken till en betydligt lägre nivå.

När Felix började bli uttråkad, trotsig och tyckte att han skulle skrika och slå mig så proppade vi i honom mat och började tänka på hemfärd. Tanken var att Kennys plan skulle köra lite uppvisning men vinden vände så Arlanda sa nej.

Lagom till att vi begav oss mot bilen så började regnet falla, som ett tydligt avslut på dagen. Men vi överlevde ännu en ”familjedag”, lite skakade men vid liv.