Timmarna springer förbi. Släpper man blicken på Felix så hittar han på bus och lyfter man handen från Tuva ett ögonblick så börjar hon skrika. Vad får människor att skaffa nio barn?! Har man det för långtråkigt i sitt liv? Eller får de bara frimärkssamlarbarn?! Mina barn är fantastiska, de är bara lite….all over.

Igår beslöt sig Felix för att komma ut som bebis. Han har varit och nosat på det lite när han klättrat upp i hennes vagga och kommit springande och bett mig om att ”Lillis vill suga på tutte”. När Felix pratar om sig själv så säger han Lillis, men han menar Felix. Men igår så tog han Tuvas (oanvända) napp och stoppade i munnen, satte på sig hennes lilla mössa och la sig ner i vagnen. Jag hoppas dock att han blir stor väldigt snart igen för två bebisar är på gränsen till för mycket.